Geplande nesten


Wij hebben een nest gepland in 2018.

De moeder van het nest is Lowlands Black Energy Hidden Fire, onze leverkleurige Flatcoat.

De verwachte maand van dekken wordt, volgens de cyclus van Hidden, juli augustus 2018. De pups worden dan in september of oktober geboren en kunnen 8 weken later naar hun nieuwe adressen. Dat zou eind 2018 zijn.
Een prachtige periode om een pup te nemen. In het voorjaar van 2019 heeft de pup al de leeftijd om korte wandelingen te maken.

Hidden's moeder is Lowlands Black Energy Rough River . Haar vader is Pepsi, Flatgarden's Sigfred XVIII , zie hiernaast de foto's van Pepsi en zijn ouders
Bij in memoriam zijn foto's van River te zien .


Er moet een mooie match zijn tussen Hidden en de aanstaande vader. Het uitzoeken van de juiste combi is altijd een gepuzzel. Zorgvuldig zoek ik een geschikte reu met een sociaal karakter en goede werk eigenschappen. Ook moet de aanstaande vader in ruime mate voldoen aan de raskenmerken van de flatcoat. Kwalificaties in de show zijn belangrijk toch staan karakter en gezondheid voorop.


Hidden is een sociale vriendelijke, enthousiaste Flatcoat. Zij is zacht van karakter gaat conflicten uit de weg. Is dol op kinderen en speelt graag met andere honden. Hidden wil graag werken en doet dit snel. Ook werken in ruig terrein is geen probleem. In de praktijk jacht heeft zij goed werk laten zien.

Hidden is een prachtige dochter van River zonder overdreven of hyper gedrag. Een fantastische hond wij verheugen ons ook op een dochter van ons chocolaatje.Flatgarden's Sigfred XVIII  
Flatgarden's Sigfred XVIII

roepnaam Pepsi  
roepnaam Pepsi

Black Mica's That's Priceless vader van Pepsi 
Black Mica's That's Priceless vader van Pepsi

Flat Garden's Mathilde IX Moeder van Pepsi  
Flat Garden's Mathilde IX Moeder van Pepsi