21-12-2021 - Laatste Kerst in Zeist

De afgelopen maand staat ons doen en laten vooral in het teken van fanatiek opruimen, makelaars, kijkers, hypotheken en vooral een berg handtekeningen zetten. Onze woning was binnen een week na plaatsing op Funda verkocht. Er was veel belangstelling en enthousiaste reacties op ons huis. Fijn gevoel om een jong stel zo blij te zien. Het is absoluut een heerlijk plekje vlak bij het bos en centraal bij wegen en winkels. Ik weet zeker dat dit stel de Hannie Schaftlaan als prettige woonomgeving gaat ervaren.

De Kringloop en Het Goede Doel zijn blij met ons. Er is al heel wat huisraad naar toe gegaan. Wat een verzameling aan spullen na 21 jaar.

Wij hebben zin in de verhuizing naar Biddinghuizen. De omgeving zijn we gaan verkennen en konden heerlijk wandelen vanaf de Havenkant langs de lage Vaart door een prachtig gebied met grote vijver. De honden mogen daar los en genoten van alle watertjes. Over 4 weken hebben we de sleutel dan wordt het even hard werken om de woning naar ons zin te maken. Frisse vloeren en muren een top vooruitzicht.
In het Nieuwe Jaar beginnen met een nieuwe start.
Gelukkig hebben wij afgelopen zaterdag een paar uur voor de zware lock down de vloer voor de beneden verdieping uitgezocht. Comfortabel met vloerverwarming. Koude voeten zullen we niet krijgen.

De training met Ocean gaat super goed. Wat lijkt Ocean veel op haar oma River. Ocean is minder fanatiek want bij River was het regelmatig overdreven gedreven. In de groep traint Rodger een broer van Hidden ook mee. Zo gaaf om hem iedere week te zien werken. Wat een snelle enthousiaste hond. Zeven jaar en nog steeds gaan als de brandweer. Hidden hield nooit van trainen in een groep, in de praktijk laat zij zien wat ze kan. Daar is zij een compleet andere hond dan in een trainingsgroep waar ze snel op slot zit en niets meer wil apporteren. Geen plezier in het werken. In het echte veld gaat ze onverschrokken door: Al het geschoten wild moet binnen. Top hond.

In januari kan ik meer nieuws geven over onze nieuwe stek.

Heel veel gezellige dagen in beperkte vorm en laten we hopen op een corona vrij 2022 !


  » Bekijk alle foto's