10-10-2015 - HOERA JIKKE 6 JAAR !

In 2014 ontving Niels op Jikke zijn verjaardag de Koninklijke Prijs voor de vrije schilderkunst. Dit jaar is 10 oktober een feest alleen voor Jikke. Hij is super jarig en blij met alle kadootjes. De taart met de foto's helemaal top. Niemand mocht een stukje taart met zijn babyfoto, die moest bewaard.
Wat een schattige baby was Jikke, tussen zijn grote zussen Lieze en Linde een kleine kabouter. Nu al 6 jaa en een stoere knul die gek is op voetballen en hockey. Jikke een spontane vrolijke ondeugd al een paar maanden druk in groep 3 met leren rekenen, lezen en schrijven. Jikke wordt groot ! En wij genieten dat we met onze kleinkinderen hun ontwikkeling mogen mee vieren. Wat is dat geweldig. Gisteren heb ik op Mirte en Feline gepast. Hidden was mee naar Ede na een ochtend ervaring opdoen bij de MAP op Landgoed Vollenhove in Zeist.
Feline kwam bij het uitlaten en veel interesse voor deze sessie tot de volgende slotsom: "Honden kunnen niet op de WC....."(even pauzerend en nadenkend vervolgde zij haar overpeinzing)"Want zij hebben een staart". Fantastisch die wijsheid en kinder logica.

  » Bekijk alle foto's