09-11-2015 - Voor Jikke ook een A zwemdiploma....

Zaterdag 7 november heeft Jikke zijn A zwemdiploma gehaald. Een actieve afzwem ochtend in het Veenweidebad in Mijdrecht. Heel anders dan gewend: Geen toeschouwers op bankjes aan de kant om te kijken, wel een dynamische activiteit van rond rennende zwemexamen kandidaatjes. Het gekleed zwemmen werd door alle kinderen aan het begin gedaan. Daarna mochten zij zelf bepalen welk afzwem onderdeel zij gingen doen. Op een kaart werd iedere prestatie afgetekend. Jikke ging als een raket. Zijn volgers renden achter hem aan. In no time waren alle verplichte onderdelen afgewerkt. Jikke heeft zijn diploma. Super om dit mee te maken. Geen bibberende, zenuwachtige kinderen: Afzwemmen is in Mijdrecht echt een feest! We hebben ervan genoten en Jikke voelde zich kampioen.
Zondag zijn we met de honden naar het strand in Noordwijk gegaan. Mooi weer en voor november een abnormaal hoge temperatuur. Hidden en River gingen helemaal uit hun dak. Rennend achter elkaar over het strand en springend in de golven. Promisz doet het allemaal veel rustiger. Houdt haar buik liever droog. Pootje baden is voor onze veteraan voldoende. Genieten doet zij enorm. Weer thuis waren de honden moe en voldaan een wandeling aan zee maakt je slaperig.
Van Irene kreeg ik het bericht dat Noa vandaag is gesteriliseerd. Noa heeft veel last van haar hormonen, is vlak voor, tijdens en nog weken na de loopsheid niet zich zelf. Nog een loopsheid zou voor haar echt niet fijn zijn. De operatie is goed gegaan. Noa loopt al weer blij en kwispelend rond alsof er niets is gebeurd. Een ander leuk Nieuwsbericht kreeg ik vandaag van Aukje. Lemon, een dochter uit het eerste nest van River is vandaag loops geworden. Lemon gaat gedekt worden en als het allemaal goed gaat dan worden de pups eind januari 2016 geboren Voor Aukje(en Lemon) haar eerste nest super spannend ! Kennelnaam "Limitless Bliss"


  » Bekijk alle foto's