17-05-2017 - 17 mei 2017 Tropisch warm

Volgens de weerstations is deze 17e mei de warmste ooit gemeten. Het is genieten zo ineens een zomerdag. Met Promisz en Hidden ben ik het water op gaan zoeken. Al lange tijd was ik niet meer in Heide Park Bilthoven geweest. Niet te ver weg en lekker gebied om te wandelen en te zwemmen. Hidden ging in het bos op een enorm hondengepiep af. Een mini teckel zat heel bang en onzeker weg gedoken onder de struiken. Na veel aanmoediging durfde deze kruimel te voorschijn te komen. Ik kon het ukkie met wat voorzichtigheid aan de lijn krijgen. Nu de eigenaar nog vinden. Aan zijn tuig een penning met 06 nummer. Het bleek een hondje uit een uitlaat "service" te zijn. De vrouw van deze uitlaat was inmiddels in Utrecht om de andere honden weer thuis te brengen. Zij verzocht mij het hondje mee naar huis te nemen dan zou ze daar de verloren zoon weer komen op halen. Daar had ik echt geen trek in. Ik gaf dus te kennen dat zij maar naar het Heide Park moest komen. Bijna 3 kwartier later kon ik het hondje weer aan de uitlaat mevrouw overhandigen. Promisz en Hidden hebben die wachttijd heerlijk gezwommen en gespeeld met andere honden. De teckel zo achter laten was bij deze uitlaat service geen probleem. Mevrouw ging er vanuit dat het hondje wel gevonden zou worden. Lekker dan zo'n service.

Een super leuk bericht komt van Jenifer die met Rodger op 13 mei een B1 WT heeft gehaald bij de Tollers. John traint met Rodger, Jenifer doet de proeven. Heel knap om dit met de hond van haar vader te bereiken. Rodger is een fanatieke werker. Een echte zoon van River !


In de mei vakantie hebben wij met de caravan in Radewijk gestaan bij een SVR camping Grenszicht. Radewijk valt onder de Gemeente Hardenberg. Judith en Ulvrin waren er met de vouwwagen. Een stoere uitdaging met die koude dagen. Het was gezellig. Hidden en Promisz hebben genoten van alle aandacht van Mirte en Feline. Promisz liet zich als koningin rond rijden in een aanhangwagen achter een skelter.

Ulvrin heeft mooie foto's gemaakt.


  » Bekijk alle foto's