04-10-2014 - Historische vier oktober in 1998

In 1998 werd op 4 oktober het eerste nest van Bo Brindle geboren. De vader van het nest was Wizardwood Pretender, Scott. Een Uniq nest van 4 reuen. Het was speciaal en niet onverwacht dat de geboorte op dierendag was. Ik was met de "vriendinnen groep" een weekendje in Giethoorn. De uitgerekende datum was pas na 5 oktober. Er waren op vrijdag en zaterdag nog geen aanwijzingen van op een op handen zijnde bevalling. Gsm's hadden we nog niet. Dus was het steeds met een vaste telefoon bellen naar huis hoe het er voor stond. He huisje wat we hadden gehuurd had gelukkig een telefoon. Op zondagmorgen 4 oktober belde Burg op dat Brindle onrustig was en niet had willen eten. De eerste signalen van een aanstaande geboorte. Wies, een van de vriendinnen, bood direct aan mij naar Zeist te brengen. Rond 11.00 uur was ik thuis. Brindle was dol blij en bleef onrustig en trillen. Om 15.45 uur werd de eerste reu geboren. Om 17.45 uur de vierde en laatste. Een Dierendag nest !
Uit Poortvliet kregen we vandaag van een van de puppen adressen een leuke kaart voor Promisz en River met een extra knuffel voor River.
Met River gaat het prima ze wordt steeds zwaarder. Vandaag met haar gaan wandelen in het Gagelbos. Ze heet niet voor niets River: Zij is gek op water en zwemmen. Een prima dag om met Promisz en River lekker even de polder in te gaan. River krijgt nu speciaal voer voor drachtige teven. Ze is enorm hongerig en schrokt haar bak fanatiek leeg. Dit 5x per dag. Zij slaapt veel en blijft aan haar vacht trekken een showmodel is nu zeker niet. De verhoudingen zijn zoek haar rug is niet recht en haar buik bolt gezellig uit. Nog even een paar weken spanning...


  » Bekijk alle foto's