18-06-2017 - zaterdag 17 juni Promisz 11 jaar !

Een dag te laat maar toch zeker het vermelden waard: Op zaterdag 17 juni is Promisz 11 jaar geworden. Puppy Summerflower in het nest. Een lintje met bloemetjes. We hebben het gevierd in de Drome Provencale in het plaatsje Sahune op camping la Vallee Bleue. De site op haar verjaardag bijwerken lukte even niet. Lastige internet verbinding. Vandaag gaat het wel. We genieten van een prachtige omgeving en Promisz geniet ook. We zitten vlakbij een riviertje, de caravan staat voor een groot deel van de dag in de schaduw. Zwemmen kan de hele dag, dus van de warmte hebben de hondenmeisjes geen last. Ook wij zelf zoeken verkoeling in het, op enkele plekken, azuurblauwe water. We leven dus met recht als God in Frankrijk.

Van vriendin Linda kregen wij het verdrietige bericht dat hun oudste Golden Floor van 12 en half jaar op 17 juni moest inslapen. Linda en Ed zijn met de 2 andere honden Julie en Cato ook op vakantie in Frankrijk. Dat Floor ineens zo slecht werd was onverwacht. Afscheid nemen een moeilijke en voor de hond beste beslissing. Dat het plotseling in de vakantie afscheidnemen hard aankomt begrijpt iedere hondeneigenaar.

Dat onze Promisz ook in die gevarenzone zit beseffen we maar al te goed. Gelukkig kunnen we nu nog volop van ons oudje genieten.


  » Bekijk alle foto's