31-05-2016 - Pepper Trofee is in Zeist

De door Hidden behaalde Pepper Trofee voor de beste lever kleurige Flatcoat teef op de KCM 2016 en de rozet prijken sinds een paar dagen bij ons op de kast. (De rozet hangt aan een lamp. Het blijft een plezierige verrassing en kers op de taart ook zoveel weken na de clubmatch dat Hidden die gewonnen heeft.

Hidden en Promisz worden steeds meer beste maatjes. Nu River er niet meer is zijn Prom en Hit-je naar elkaar toe getrokken. Promisz daagt Hidden nu ook uit tot spel. Leuk om te zien hoeveel plezier zij maken met elkaar.
Promisz is nu regelmatig het voorbeeld voor Hidden bij de training. Hidden heeft moeite met het over water apport. Heeft zij niets zien vallen dan is haar motiveren om op het vooruit commando naar de overkant te zwemmen lastig. Je ziet haar onzeker worden. Als ik dan Promisz stuur die vlot gaat en blij met een dummy terug komt zie je Hidden denken. Na dit voorbeeld gaat Hidden direct. Vandaag was de hulp van Prom niet nodig. Bij Anna's Hoeve ging Hidden direct op het vooruit zonder aarzeling zwemmen en de dummy kwam vlot binnen. De 2e dummy was voor Promisz, zij vindt het heerlijk om nog in gezet te worden.
Promisz heeft knaagdier eigenschappen: Als zij moet wachten gaat zij bomen ontvellen. Vakkundig als een bever haalt zij de bast eraf. Niet de bedoeling, ik had het te laat in de gaten. Bij de training van Peter op 14 mei heeft Linde met Promisz mee mogen doen. Promisz is dol op Linde en Linde vond het geweldig om ook een paar oefeningen te mogen doen. Geweldig om die 2 zo te zien.

In Koerier nr 3 wordt een stukje over River geplaatst bij de overleden honden. Wel een door de redactie ingekorte versie. Mijn ingezonden verhaal was te lang. Ik begrijp het wel en vind het ook jammer. River was onnavolgbaar. Ik geniet van haar kinderen en zie veel van haar terug in haar zoon Rodger Lowlands Black Energy Sky on Fire.


  » Bekijk alle foto's