15-12-2015 - Hidden in het Nieuws

December is al op de helft het jaar 2015 bijna voorbij, de tijd vliegt.
Dit keer gaat het Nieuws vooral over Hidden. In november zijn door Walter Strikkers HD foto's gemaakt de heupen zagen er goed uit. Het is dan natuurlijk altijd nog afwachten hoe de foto's officieel beoordeeld gaan worden bij de Raad van Beheer. De uitslag van het HD panel was prima. Hidden heeft prima heupen: HD A Norbergwaarde 40 Botafwijking 0. Mooier kan niet.
Afgelopen weekend was de Winner in de Rai. Gelijk met de Luxury Fair waar Niels en Jorg met Refineart op stonden. Een groter verschil in bezoekers voor deze evenementen is niet denkbaar. Honderden exposanten met hun honden en de bijbehorende karretjes opgeladen met benches en andere attributen die nodig zijn om de show succesvol te laten verlopen en de bezoekers van de Master of LXRY uitbundig uitgedost in hun verplichte tenue de ville en glimmende sierraden. Bijzondere combinatie deze honden show en voormalige miljonairs fair. Hidden deed mee in de jeugd Klasse. Netjes getrimd door Barbara zag zij er top uit. De eerste show ronde liep ik zelf met Hidden. Daarna heeft Claire, die ik heb ontmoet bij de ringtraining workshop, Hidden overgenomen. Na de longontsteking is rond rennen even niet aan de orde. Mijn conditie is als een natte krant. Komt wel weer. Claire en Hidden hadden een prima klik het ging super. Hidden kreeg een prachtig keurrapport en een UITMUNTEND. Ik ben er blij mee. Een Engelse exposant met een Kampioens Klasse reu was erg van onze leverkleurige dame gecharmeerd. Zij vond Hidden een teefje met veel uitstraling een klasse. Dat vinden wij ook ! En in de jachtraining doet zij het ook erg leuk. Hidden is een heerlijke hond waar we erg van genieten.
Hidden's half broer Luca heeft ook meegedaan in de show. Luca is een schitterende reu met een fantastisch karakter. Hij gaat regelmatig naar een show en haalt altijd een Uitmuntend en ook plaatsingen. Vrijdag bij de Holland Cup een nog een Uitmuntend, zondag bij de Winner kreeg hij voor het eerst een Zeer Goed. Ook Luca werd geshowd door Claire.


  » Bekijk alle foto's