18-10-2016 - Hidden en haar nestgenoten 2 jaar !

Vandaag is Hidden en dus ook haar 4 broers en 5 zusjes 2 jaar geworden. Wat zijn die 2 jaar omgevlogen. Van kleine pupjes nu (bijna) volwassen Flatcoats met hun eigen streken. Blij en vrolijk zijn ze alle 10. Een aantal hebben de onstuimigheid van vader Pepsi en moeder River geërfd. Daar heb je als eigenaar regelmatig je handen vol aan. Het is een uitdaging deze actieve nakomelingen in goede banen te leiden. De wereld blijft een feest en alles wat je tegen komt moet vol spirit begroet worden. Het zijn heerlijke honden.
De fokdag is op 20 november, ik ben heel benieuw wat daar uit gaat komen. Het blijft lastig dat daar moeder River niet meer bij is. Want missen doen we haar onstuimigheid nog steeds.
Hidden wordt steeds zekerder in het werken. Het gaat super goed met haar. Op 8 oktober heeft zij meegedaan aan een WT in Steenderen. Zij haalde een diploma met 88 van de 100 punten. Geen officieel certificaat, wel een geweldige dag werken met de hond bij Kynora. Net terug van ruim 4 weken vakantie en veel vrijheid een prestatie waar ik trots op ben. Want het was voor ons allemaal even wennen: Terug op het drukke vasteland zonder zee, zand en lange wandelingen door de duinen de rust en stilte van en op het wad. De caravan is weer naar de winterstalling. Ik ben aan het werk, de vakantie is voorbij, een gevoel van heimwee naar het prachtige eiland bekruipt mij wel. Het gewone leven is weer de vorm van alledag.


  » Bekijk alle foto's