31-01-2016 - CAC show resultaten Luca Unity, Jikke B diploma

Met alle beslommeringen rond de geboorte van het nest van Lemon ben ik vergeten te berichten over het prachtige show resultaat van Luca, de broer van Lemon. In de Show in Eindhoven in het weekend van 24 januari heeft hij een reserve CAC gehaald. Een uitmuntend keurverslag en een eerste plaatsing. Claire, die Luca en Hidden bij de Winner heeft geshowd was ook dit keer de handler. Geweldig dat zij dit wil doen en dat zij met Luca zo'n mooi resultaat heeft gehaald. Ik ben trots op de kinderen van River, zij hebben prettige sociale karakters werken met passie en zien er Uitmuntend uit. Alles wat je als fokker wenst te zien in een Flatcoat. De berichten over de broertjes en zusjes van Hidden zijn ook enthousiast.

Begin november 2015 haalde Jikke zijn A diploma, gisteren heeft hij afgezwommen voor de B. Opa Burg was naar het zwembad om dit zwemfeest mee te maken. Ik ging met Hidden naar de training om mij tot op mijn hemd te laten nat regenen. Na een paar uur gestage regenval gaf mijn normaal doeltreffende regenkleding het op: Ik voelde dat de regen won, mijn shirt raakte doorweekt en ik door en door koud. Zo'n natte winter is echt niets waard tegen strenge vorst kun je je kleden maar regen gaat uiteindelijk overal door heen. De training was leuk. Veel geleerd vooral dat Hidden een sleep met een konijn heel spannend vindt en niet door durfde te werken op het spoor. Onzeker bleef zij in het bos staan. Sander ging het bos in met zijn ondersteuning in de buurt ging het prima. Zelfstandig werkte zij het laatste stuk sleep uit. Het konijn werd direct opgepakt en netjes en vlot terug gebracht.
Jikke is terecht trots op zijn B diploma en Opa Burg als toeschouwer en een leuk cadeau maakte het goed dat Omi met Hidden naar de training was.


  » Bekijk alle foto's