12-04-2021 - Sneeuwige Pasen

De maand april deed zijn intrede met 4 seizoenen op 1 dag. Afwisselend Herfstachtige storm winterse sneeuwbuien en ook felle zon. Een witte Pasen. April doet wat ie wil is echt van toepassing op deze start.

Vorig jaar zaten we op mijn verjaardag op covid afstand met een paar vriendinnen in de tuin, dit keer geen visite en met zijn twee├źn op de bank een taartje eten. Ook prima zo'n feestbeest ben ik niet. Afgelopen weekend zijn de kinderen en kleinkinderen wel geweest. Verdeeld over zaterdag en zondag. Heel gezellig maar toch anders omdat we normaal de hele club bij elkaar hebben.
Negen april heb ik afgesloten met de ALV vergadering van de FRC alles digitaal want in een zaaltje bij elkaar komen zit er nog niet in. Na wat gedoe met opstarten lukte het toch de team vergader app te openen. Volgend jaar hopelijk weer zonder zoom ALV vergaderen. Wel prettig dat er nu niet met elkaar gekletst kan worden omdat je thuis zit. Geen geroezemoes dus.

Nog een kleine 14 dagen wachten dan zitten we naar de pups van Ocean en Padi te kijken. Het gaat super goed met de drachtige Ocy. Haar buik groeit enorm. De buikband van de staartbeschermer zakt steeds af omdat Ocean geen heupen meer heeft. De band heel strak aantrekken niet fijn voor haar dus loopt zij nu het grootste gedeelte van de dag zonder staartbeschermer. De wond is nu gelukkig dicht, nog wel heel kwetsbaar dus hebben wij de kamer Shock proof gemaakt en vooral panic proof voor mij. Om alle hoeken en scherpe randen hebben we buisisolatie bevestigd. Want Ocean blijft als een dolle kwispelen en de kans dat de wond dan weer open geslagen wordt is erg groot.
Deze week gaan we de kraamkamer inrichten, dan kan Ocean vast wennen aan de werpkist. Bij Witjes Verzendhuis zijn een paar nieuwe vetbedden besteld. Leuke frisse kleuren, nu alleen de geboorte nog afwachten. Misschien wel een Royal nest op Koningsdag. In het volgende Nieuws bericht zijn er vast en zeker foto's van het nest te bewonderen..


  » Bekijk alle foto's