17-01-2017 - Bijzondere dag in ons gezin

Sommige data zijn bijzonder, 17 januari 2017 is er ook zo één.
Michelle Obama viert vandaag haar laatste verjaardag in het Witte Huis. The First Lady van de USA: Een prachtige vrouw die met haar inzet om de wereld socialer en veiliger te maken terecht populair is.

Vandaag vieren wij ook een verjaardag: 17 januari 1981 is de geboortedag van onze jongste dochter Annelieke. Vanaf 1981 maakt zij ons blij als schattige kleine baby, vrolijke kleuter, uitdagende puber en enthousiaste topsporter in de Ritmische Sport Gymnastiek. Nu een prachtige jonge vrouw, moeder van 3 gave kinderen is het nog steeds geweldig om te zien hoe Annelieke vol overgave geniet van wat zij doet. Wat een prachtige dochter !

Met de honden gaat het top. Promisz op naar de 11 jaar wordt wat strammer maar loopt nog steeds haar dagelijkse rondjes in het bos vlot mee. Hidden gaat het in de training steeds beter doen. Zij is goed op mij gericht. Negeert verleidingen zoals het springkonijn en respecteert opgegooide verleidings dummy's. Probleemloos laat zij zich naar een ander apport sturen. Het is een fijne hond om mee te werken. Relaxt en alert. Geen gedoe van inspringen of onrustig zijn. De wintertrainingen bij Peter in het weekend en bij Piet door de week zijn leuk en goed doordacht opgebouwd. Het weer is tot nu toe goed te doen. Nog geen verregende dagen gehad en ook de kou valt enorm mee. Kan natuurlijk nog omslaan in ijzige winter. Maar het is zo weer maart en dan is de Lente weer in zicht. Heerlijk.

  » Bekijk alle foto's