19-12-2020 - Brave Thimber en zusje Flow ruim 13 jaar

In het november nieuws had ik het verdrietige bericht over het overlijden van een paar "lowlands BE" honden. Afgelopen week kreeg ik van Yvonne en van Tanja foto's en een telefoontje hoe goed het gaat met hun al bejaarde honden van ruim 13 jaar. Wat een kanjers. Natuurlijk stram in de poten en niet meer zo actief als ooit maar nog dagelijks genieten van een wandeling of zwempartijtje. Flow is een zwem fanaat en heeft plezier met haar Toller maatje Thimber loopt ook nog enthousiast zijn rondje en snuffelen blijft voor hem een favoriete bezigheid. "In every older dog there is a younger dog wondering what happend" . Ik ga duimen dat beide Brave honden nog een tijd kunnen genieten van hun oude dag.

Wij zijn op 9 december naar het Rijks Museum geweest. Dit keer geen massa's toeristen die zich verdrongen voor de Nachtwacht. Relaxt konden we de schilderijen in bijna lege zalen bekijken. Leuk om het Naaistertje van Jozef Israƫls en de Asperges van Adriaan Coorte in het echt te zien. Linde heeft in de eerste lock down deze schilderijen gebruikt voor een opdracht van school. Terug in de parkeer garage kreeg ons museum bezoek een minder gezellig einde. Een ruit in de auto was ingeslagen. Overal glas op de passagiersstoel. Niets uit de auto gehaald want er lagen geen waardevolle spullen in. Op de achterbank lag een zwarte opgevouwen muzieklessenaar. Waarschijnlijk aangezien voor een laptop. Wat een glas bende. Een noodruit werd er vlot ingezet wij waren de zoveelste die dag. Door heel Amsterdam veel auto inbraken. Voorlopig gaan wij niet meer naar Amsterdam.

Annelieke heeft sinds een aantal weken 2 kittens Suus en Bink. wat zijn ze schattig. Voetbal kijken vinden zij geweldig en in de Kerstboom klauteren hebben ze deze week ook ontdekt. Kittens zijn net zo leuk als puppy's.

Ocean is nog niet loops, ook reuen die wij tijdens de wandelingen ontmoeten reageren niet. Dus geduld hebben het gaat altijd anders dan je verwacht met de honden meisjes
Iedereen die de site bezoekt heel fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2021 laten we hopen dan Covid-19 in het volgende jaar beheersbaar is.  » Bekijk alle foto's