12-10-2012 - Oktober 2012 : Presentatie nieuwe Lowlands BE site afscheid van de oude........

GROOT NIEUWS: Geen nest wel de "geboorte" van de nieuwe site. Voor mij een spannend moment. Vanaf begin 2004 heb ik een website. Gemaakt door een honden vriend van ons. Met veel geduld heeft Jan mij geleerd hoe de site bij te werken. Frontpage, het programma waarin de site was gemaakt gaf frustrerend vaak problemen. Alle problemen werden iedere keer weer door Jan opgelost. Die problemen werden veroorzaakt door de gebruiker onvriendelijkheid van het besturingsprogramma. Te vaak liep er van alles vast. Vooral het uploaden van nieuwe foto's en het toevoegen van fotomappen werd een tijdrovend probleem. De ergeris van het bijwerken van mijn site werd bij iedere omslachtige publikatie groter. Daar had ik na jaren ploeteren en mopperen genoeg van. Via de site van de Koninklijke Biltse Harmonie kwam ik terecht bij Martijn van 'MP InterActive Webdesign'. Martijn heeft al mijn wensen aan gehoord en is aan de slag gegaan. In het proces een andere Lowlands Black Energy website veranderde mijn wensen regelmatig.Ik telefoneerde met Martijn. Legde mijn idee aan hem voor met de vraag of het zou kunnen. Martijn vond al mijn vragen en voorstellen prima en ging enthousiast aan de slag. Vandaag is het zo ver.
De nieuwe site gaat on line. Het resultaat vind ik fantastisch. Martijn heeft mij geleerd hoe ik de onderhouds pagina's van de site moet bijwerken. Dat is wel weer even wennen.Ik weet zeker dat ik hem altijd kan bellen en dat Martijn, net als Jan, met veel geduld mij wegwijs maakt in deze nieuwe website wereld. Martijn gaat nog werken aan de mogelijkheid filmpjes te uploaden. Ik wil niet alles tegelijk leren dat blijft nog even toekomst plan.

Het nieuwe beeldmerk, het Flatcoathoofd in Nederland, is gemaakt door Niels Broszat, een modern beeldmerk in een strakke site.

Jan bedankt voor de jaren Frontpage coaching, Martijn bedankt voor het ontwerpen van deze prachtige site Ik ben er heel blij mee........
  » Bekijk alle foto's