25-07-2021 - Zwemles voor de pups van Ocean

Inmiddels zijn de pups van Ocean 13 weken. Al 5 weken zijn de pups op hun vaste stek. De berichten die we krijgen en de foto´s zijn geweldig. Wat is een groep app van de pups leuk. Zo kunnen we bijna dagelijks alle nieuws met foto´s de pups volgen. Ook alle vragen worden zo snel beantwoord. App is een prima sociale media mogelijkheid. Ik vind al die verhalen delen fantastisch. Wat groeien die wildebrassen hard. De meesten al bijna 12 kilo en geen gram te dik. Het zijn blije enthousiaste kinderen van Ocean en Padi. Alles vinden ze leuk en nergens zijn ze onzeker over of bang voor. Stoere pups.
Afgelopen week zijn de ramen gezeemd. De schilderingen begin mei door Linde en Jikke gemaakt weg gepoetst. Feline en Mirte hebben geholpen met soppen.Door het water en het schoonmaakmiddel leken deze bont gekleurde tekeningen in tranen van de ruit te druipen. De restjes van ons laatste nest. De meeste stambomen zijn al weg gebracht of op de training overhandigd. Alle adressen gaan we nog langs want contact houden met elkaar is fijn.
Rosie, meisje roze Donna, meisje Geel blonde Noa en Casper de stoere Blue Boy komen bij mij voor puppy les. Super leuk en wat leren ze snel. Vooruitsturen op het witte tonnetje waar een lekker voertje op ligt blijf de favoriete oefening. Daarna direct naar de baas terug rennen ook leuk want daar krijg je weer iets lekkers. Een brok onstuimige activiteit. Saai zijn deze nakomelingen van Padi en Ocean zeker niet. Na de les tijdens de koffie spelen met elkaar. Nog steeds gezellig zonder geruzie. We hebben nu 4 lessen gehad. De laatste 2 lessen was Ocean mee. Vandaag zwemles. Heel fijn om Ocean dan als voorbeeld te hebben. In Westbroek aan de Kooidijk is prachtig puppy zwemwater. Ik had de juiste kleding aan om de pup het water in te lokken. De baas stond op de kant om de hond te roepen. Alle vier pups vonden het water geweldig. Zij gingen vrij mee het water in, Voor een lekker voertje deden ze hun best wel. Achter een balletje en ander drijvend speeltje aan zwemmen vonden ze erg leuk. Stoere water hondjes. Na het zwemfeest en samen spelen waren de pups moe van alle nieuwe indrukken. Ik heb ervan genoten de pups en hun baasjes ook.


  » Bekijk alle foto's