30-09-2018 - De Ocean pups vliegen uit

De pups zijn alweer ruim 7 weken. Door de groepsapp werk ik weinig aan de site. Wel heel leuk binnen de groep dat er zoveel gedeeld wordt. De eerste pup is vandaag naar haar nieuwe adres gegaan. Ocean River vanaf nu Indy krijgt een warm nieuw nest in Rekken bij Marc, Marion Jurre en Sofie. De eerste berichten over Indy zijn geweldig. De reis in de auto is zonder piepen verlopen, ze lag heerlijk te slapen op de voeten ban Marion. Morgen gaat Hjari de grote stap maken, naar Jacqueline en Jan in Vuuren. Ook een super gaaf adres en als hij groot genoeg is mag hij de praktijkjacht mee in. Geweldig leven voor onze prins. Donderdag 4 oktober wordt Hidden Ocean gehaald, zij gaat Mila heten. Zij blijft in de buurt in Amersfoort bij Ardi en Luuk. Voor hun de eerste hond dus extra spannend hoe het allemaal gaat lopen. De laatste die het nest verlaat is Ocean Flow haar roepnaam is Noa, zij gaat op 8 september naar Milsbeek naar Angelien en Willy. Al ervaren met Flatcoats en helemaal enthousiast gaat Angelien de jachttraining met Noa volgen. Met alle pups gaat gewerkt worden echt geweldig.
Bij ons blijft Rough Ocean. Het kleinste pupje in gewicht. Een mooi elegant meisje. Zij staat vol zelfvertrouwen en blije speelse nieuwsgierigheid in het leven. Ocean gaat overal op af en vindt apporteren geweldig. Ook Hidden is met haar heel lief. Vanaf de eerste dag ligt Rough Ocean in de hals van Hidden te slapen. Dat kan ik niet negeren dus zij mag blijven.

De nestweken zijn voorbij gevlogen. Wat een super lieve en makkelijke pups. Het weer kon niet beter. De pups konden veel naar buiten ook de uitstapjes naar het bos waren een feest. De puppytest is gedaan door Jenifer en Eva. Wat een gave pups. Allemaal de verschillen tussen de pups minimaal. Echt nuance verschillen. Allemaal super mensgericht en gaan al een dolle voor het apport en ook brengen. Geweldig om te zien hoe het klein konijntje werd gepakt en door allemaal terug gebracht. Soms met wat extra aanmoediging want weg rennen met de buit was ook leuk. Toch komen en brengen.
Ik ben trots op het nest. Een mooie combi onze Hidden met Jimbei. Heerlijk zo weer met een pup aan de slag, ik heb er zin in. Jacqueline, Ardi en ik beginnen op 13 oktober in de zelfde puppycursus. Echt leuk om zo met 3 Ocean pups in de zelfde training te beginnen.


  » Bekijk alle foto's