18-02-2016 - Burg 65 jaar jong op naar zijn pensioen

Vandaag de verjaardag van Burg gevierd met de kinderen en kleinkinderen. Met 11 man aan tafel altijd een gezellige drukte. Voor Burg het laatste half jaar werken op weg naar zijn pensioen op 18 augustus. Het feestje met de familie staat voor augustus in de agenda. In de zomer meer kans op goed weer dan in februari. Het voor komend weekend geplande verrassing uitstapje naar Maassluis met overnachting in een B&B schuiven we vanwege de slechte weersverwachting door naar een ander weekend. Een neerslag kans van 90% is niet aanlokkelijk om in Burg zijn jeugd omgeving aan de Nieuwe Waterweg rond te wandelen en memories op te halen. Wachten op minder regen kans maakt een weekendje Maasluis toch aangenamer.
In de afgelopen 2 weken heeft onze voortuin een volledige metamorfose ondergaan. Na 15 jaar oorlog voeren tegen het zevenblad heb ik de strijd opgegeven. Tegen zevenblad valt niet te vechten. Peter van de Dikkenberg heeft hard gewerkt en de tuin is prachtig geworden. Alle oude grond afgegraven de planten en struiken verwijderd en de bestrating totaal anders. Gisteren is de nieuwe beplanting er in gezet. Wat een verschil met de door gras en zevenblad overwoekerde chaos tuin en uit vorm gegroeide struiken. Op Burg zijn verjaardag genieten we van een strakke tuin die ons huis een heel andere aanblik geeft. Wat is het mooi geworden.
Hidden is op visite geweest bij de puppy's van Lemon. Al ruim 3 weken zijn het echte kleine Flatcoat's met mooie hoofdjes en nu al een vrolijke kwispel. Wat zijn pups toch leuk. Lemon vond het geen probleem dat Hidden kwam kijken. Hidden sprong voorzichtig over het lage hekje om de pups te besnuffelen. Heel behoedzaam liep zij tussen de kleintjes. Die vonden de onbekende hond interessant en hobbelden achter Hidden aan. Schattig om te zien. Geen onrust wel nieuwsgierig naar hun tante.


  » Bekijk alle foto's