Er zijn geen fokplannen meer het laatste Lowlands Black Energy nest is in april 2021 geboren

DE BELANGSTELLING VOOR EEN "Lowlands Black Energy" pup UIT HET GEPLANDE NEST IN APRIL 2021 IS GROOT DE WACHTLIJST LANG EEN MAIL STUREN OF BELLEN MAG
DE KANS OP EEN PUP BIJ ONS VANDAAN IS KLEIN

Alle pups uit het nest van Ocean en Padi zijn al uitgevlogen. In de toekomst worden er geen nesten meer bij ons gepland. Het nest geboren in april 2021 is ons laatste nest.

De fokaanvraag voor het geplande nest met Padi en Ocean is goedgekeurd door de FRC.
De officiële naam van Padi is Meister JP Diamond Passion Cut. Padi is een heel donkere leverkleurige reu met een indrukwekkend aantal show en werk titels. Hij is sociaal en speels en werken met de baas staat hoog in zijn favorieten.


Karakter en gezondheid van de aanstaande vader vinden wij belangrijk.
Wij zoeken een stabiele vriendelijke reu die voldoet aan de ras standaard van de Flatcoat in uiterlijk en in gedrag.

De loopsheid van Ocean verwachten wij in februari. De pups worden dan in het april geboren en mogen in juni naar hun nieuwe adressen. Het is natuurlijk afhankelijk van het loops worden van Ocean. Dus een datum prikken is daar niet bij. Geduld hebben wanneer zij loops worden wel.

Ocean is een robuuste altijd blije teef die laat zien dat zij graag werkt. Haar karakter is vrij en stabiel en actief zonder onrust. Ocean laat ons vaak lachen door haar clowneske gedrag. Zij kan heerlijk ondeugend zijn zonder ongehoorzaamheid. Echt een kleindochter van River.

In de praktijkjacht is Ocean nog niet mee geweest wel heeft Ocean een aantal mooie jacht apporteer certificaten met prijzen gehaald. Ook in show heeft Ocean uitmuntende keurverslagen en plaatsingen.

Alleen belangstellenden die goed beseffen wat het betekent een enthousiaste altijd actieve blije hond in huis te hebben kunnen contact met ons opnemen.

Een pup mag geen impuls aanschaf zijn. Het is een verband dat je aangaat voor jaren. De gemiddelde leeftijd van een Flatcoat is rond de 9 jaar. Dat betekent minstens 9 jaar jaarlijks dierenartskosten en dagelijks zand en haren in huis.

Besef dat de aanschafkosten van een pup lager zijn dan de jaarlijks terugkomende kosten van een volwassen hond. Ook alle kosten van goed voer mogen niet vergeten worden.

Een Flatcoat heeft dagelijks behoefte aan minstens een uur of langer naar buiten voor een lange wandeling. Een rondje van 5 minuten in de wijk aan de lijn om het huizenblok maakt de Flat niet gelukkig. Iedere dag los mogen rennen in het bos of in de polder wel. Ook bij regenachtig weer is een lange wandeling voor een Flatcoat een must. Na die wandeling komt hij drijfnat met modderpoten je huis in om zich eens lekker uit te schudden. De hond heeft het fantastisch gehad in de regen.

Een Flatcoat geeft zijn hondenleven lang enthousiast onvoorwaardelijke trouw, liefde en onstuimigheid aan zijn eigenaar daar mag hij ook wat voor terug krijgen. Namelijk een heerlijk hondenleven met dagelijks aandacht en veel beweging.

030 6961833 Wilma Firet-DijkstraLowlands Black Energy Rough Ocean  
Lowlands Black Energy Rough Ocean

 

Brief FRC  
Brief FRC

Padi een fantastische reu  
Padi een fantastische reu

Prachtige bouw  
Prachtige bouw

Lief hoofd en uitdrukking 
Lief hoofd en uitdrukking

Sociaal  
Sociaal

Top werker  
Top werker

Kampioen in werk  
Kampioen in werk

en show  
en show