Fokplannen met Ocean en Gijs

De fokaanvraag voor het geplande nest met Ocean is goedgekeurd door de FRC.

De aanstaande vader is Velvet Hunters Wagging Whole Day. Zijn roepnaam is Gijs. Hij is een sociale prachtige reu met relaxt karakter. In 2020 heeft zijn fokker Leonie Doeve Gijs in verschillende show's voorgebracht en Gijs werd al vlot Nederland Kampioen. Een top prestatie voor een reu van 9 jaar.

Gijs woont bij de familie Vennik. Hij gaat vaak mee in de praktijkjacht en laat mooi apporteerwerk zien.

Bij de kennismakingswandeling gedroeg Gijs zich als een ware gentleman. Ocean en Hidden waren beide van hem gecharmeerd.

Ocean is een robuuste altijd blije teef die laat zien dat zij graag werkt. Haar karakter is vrij en stabiel en actief zonder onrust. Ocean laat ons vaak lachen door haar clowneske gedrag. Zij kan heerlijk ondeugend zijn zonder ongehoorzaamheid. Echt een kleindochter van River.

In de praktijkjacht is Ocean nog niet mee geweest wel heeft Ocean een aantal mooie jacht apporteer certificaten met prijzen gehaald. Ook in show heeft Ocean uitmuntende keurverslagen en plaatsingen.

Ik verwacht in deze combi pups met stabiele werkkarakters. Ocean en Gijs dragen beiden het lever gen. Er is dus grote kans op leverkleurige pups in het nest.

Gezondheidsonderzoeken van beide ouderdieren zijn in orde.
Het inteeltcoƫfficiƫnt over 5 generaties is 0%

Er is al wachtlijst voor een "lowlands Black Energy" pup.

Alleen belangstellenden die goed beseffen wat het betekent een enthousiaste altijd actieve blije hond in huis te hebben kunnen contact met ons opnemen.

Een pup mag geen impuls aanschaf zijn. Het is een verband dat je aangaat voor jaren. De gemiddelde leeftijd van een Flatcoat is rond de 9 jaar. Dat betekent minstens 9 jaar jaarlijks dierenartskosten en dagelijks zand en haren in huis.

Besef dat de aanschafkosten van een pup lager zijn dan de jaarlijks terugkomende kosten van een volwassen hond. Ook alle kosten van goed voer mogen niet vergeten worden.

Een Flatcoat heeft dagelijks behoefte aan minstens een uur of langer naar buiten voor een lange wandeling. Een rondje van 5 minuten in de wijk aan de lijn om het huizenblok maakt de Flat niet gelukkig. Iedere dag los mogen rennen in het bos of in de polder wel. Ook bij regenachtig weer is een lange wandeling voor een Flatcoat een must. Na die wandeling komt hij drijfnat met modderpoten je huis in om zich eens lekker uit te schudden. De hond heeft het fantastisch gehad in de regen.

Een Flatcoat geeft zijn hondenleven lang enthousiast onvoorwaardelijke trouw, liefde en onstuimigheid aan zijn eigenaar daar mag hij ook wat voor terug krijgen. Namelijk een heerlijk hondenleven met dagelijks aandacht en veel beweging.

030 6961833 Wilma Firet

Lowlands Black Energy Rough Ocean  
Lowlands Black Energy Rough Ocean

 

Velvet Hunters Wagging Whole Day 
Velvet Hunters Wagging Whole Day

Gijs prachtige reu 
Gijs prachtige reu

Nederlands Kampioen  
Nederlands Kampioen

Geweldige prestatie  
Geweldige prestatie

Gijs en Ocean  
Gijs en Ocean

Stamboom Gijs  
Stamboom Gijs

Stamboom Ocean  
Stamboom Ocean

Mooie passende hoofden  
Mooie passende hoofden